Cum cumpar

Puteti achizitiona produse din magazinul online premiamob.ro – mobila casa si birou atat din cont, cat si din afara lui. Prin crearea unui cont pe site veti putea plasa comenzi mai rapid, veti putea fi la curent cu statusul comenzii plasate si veti putea vedea istoricul comenzilor. In plus veti putea folosi cupoanele de reducere primite pe adresa dumneavoastra de e-mail.

Pentru abonarea la newsletterul premiamob.ro – informatii despre cele mai noi oferte si produse lansate sau reduceri de sezon, abonati-va la Newsletter MobilaSilvarom.ro

In magazinul online premiamob.ro comenzile se fac online sau la numarul de telefon 0748.119.453

Cand ati ajuns in pagina produsului pe care vreti sa-l achizitionati dati click pe „Adauga in cos”. In cazul in care va apare doar optiunea „Adauga in lista de dorinte”, va sfatuim sa alegeti intai modelul dorit.

Daca doriti sa adaugati si alte produse in cosul de cumparaturi dati click pe „Continua cumparaturile”.

Daca doriti sa efectuati modificari in cosul de cumparaturi alegeti butonul „Vezi cos”, aflat pe coloana laterala, sau „Cos produse” din meniul principal, efectuati modificarile dorite si mai apoi faceti click pe „Actualizati cosul”.

Pentru a folosi cuponul de reducere la o comanda introduceti codul de reducere la rubrica ” Folosesc cod de reducere” din cosul de cumparaturi, inainte de finalizarea comenzii. Codul de reducere poate fi folosit doar daca v-ati creat cont in site-ul premiamob.ro.

Dupa ce ati adaugat toate produsele in cosul de cumparaturi alegeti butonul „Finalizeaza comanda”, completati campurile solicitate si alegeti metoda de plata.

PLATA, TRANSPORT, LIVRARE

Plata se poate face prin sistem on-line, cu cardul, prin virament bancar sau ramburs.

In situatia in care se opteaza pentru plata on-line, se acceseaza sistemul securizat MobilPay, integrat in site, si se introduc toate datele solicitate.

In cazul in care se opteaza pentru transfer bancar ori sistemul tip ramburs, inregistrarea comenzii este conditionata de achitarea unui avans de 30% din valoarea comenzii in contul firmei Silvarom. Contul bancar este : RO38 RNCB 0182 0341 4837 0001

Ulterior inregistrarii comenzii pentru care s-a bifat “Transfer bancar”, livrarea marfii este conditionata de achitarea de catre client a diferentei de suma reprezentand contravaloarea produsului/produselor. In acest sens cu 24 de ore inainte de livrare, vanzatorul va notifica clientului faptul ca produsele pot fi livrate si ii va pune in vedere sa efectueze plata. Neefectuarea platii duce la sistarea livrarii produselor comandate.

In cazul in care clientul opteaza pentru plata la momentul livrarii (ramburs), achitarea diferentei de suma se va face la momentul livrarii. Neachitarea diferentei de suma determina returnarea produsului/produselor comandate si obliga cumaparatorul la suportarea contravalorii transportului.

DETALII DE LIVRARE

Indiferent de adresa de livrare, produsele comandate vor fi livrate astfel:

In toata tara prin curierat rapid TNT

Termen de livrare:

– in maximum 30 de zile pentru comenzi lansate si confirmate

COSTURI DE LIVRARE

In functie de adresa de livrare costul va fi determinat astfel:

LIVRARE GRATUITA – pentru adresele deservite de TNT (Consultati pagina Livrare) pentru toate comenzile care depasesc valoarea de 300 de lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 300 de lei se percepe un tarif de 30 lei, indiferent de greutatea produsului adaugat in Cosul de cumparaturi.

Daca adresa de livrare se afla intr-o alta localitate decat cea din lista, costul de livrare va fi comunicat spre acceptare prin e-mail si/sau telefon de catre un operator premiamob.ro.

Costurile de transport se vor regasi pe factura primita la livrare.

Pentru orice alte detalii consultati Termeni si Conditii…